Newbornshoot

Wauw, jullie krijgen een kindje! Gefeliciteerd! Wat een geweldige tijd gaan jullie tegemoet. Vol met liefde, knuffels, kusjes en ja, ook gebroken nachten, maar die neem je maar voor lief toch?  Omdat dit pure newborn moment, waarin ze echt nog heel klein zijn, zo kort is leg ik jullie kleintje graag voor jullie vast. Zo kun je altijd terugkijken naar hoe hij of zij ooit was. De kleine teentjes, vingertjes en donshaartjes op hun neusje, het zijn zulke prachtige en waardevolle details, die je gewoon snel vergeet als ze opgroeien. Een herinnering voor altijd. Een newbornshoot gewoon bij jou thuis, vertrouwd en ontspannen.

Baby in armen moeder. Ontspannen newbornshoot thuis
newbornshoot-lianne-jans-fotografie-412

Werkwijze

Een newbornshoot is ontspannen en ongedwongen. Ik fotografeer jullie gezinnetje zoals jullie echt zijn. Geen statische of geposeerde poses. Ik zal daarom ook nooit vragen om geforceerd in de camera te lachen. Omdat ik bij jullie thuis kom en gebruik maak van natuurlijk licht zal ik in de (slaap)kamers kijken waar het licht het mooiste valt voor het beste resultaat. 

01 – Voorbereiding

Een newbornshoot wordt vaak al gepland voor de geboorte. Ik zet de uitgerekende datum in mijn agenda en zodra de kleine geboren is kunnen jullie contact met mij opnemen en plannen we een definitieve datum in. Het is dus belangrijk om op tijd contact op te nemen, zodat je zeker bent van een plekje. Ik kom bij jullie thuis, zo zijn jullie, en vooral je kleintje, heerlijk rustig en ontspannen in je eigen vertrouwde omgeving.

02 – De fotoshoot

Het belangrijkste bij een newbornshoot is dat het voor jullie kindje comfortabel is. Geen geforceerde poses, maar jullie liefde puur en echt. Ik neem altijd ruim de tijd, er is dus altijd ruimte als de baby tussendoor gevoed of verschoond moet worden. Ook oudere broertjes en zusjes zijn natuurlijk supertrots. Ik vind het heel leuk om ook hen bij de shoot te betrekken. 

03 – Het eindresultaat

Na de fotoshoot stuur ik jullie zo snel mogelijk (binnen 2 weken) de link naar jullie persoonlijke galerij waar alle foto’s voor jullie klaarstaan. Hierin mogen jullie je favorieten selecteren en deze ga ik met alle precisie nog eens één voor één langs om het perfecte plaatje af te kunnen leveren. Als je het nou heel moeilijk vindt om foto’s te kiezen is het in overleg altijd mogelijk om de héle galerij af te nemen!

Jouw investering*

Pakket 01

€245,-

–  Fotoshoot van ca. 1,5-2 uur bij jullie thuis
–  10 professioneel bewerkte foto’s naar keuze uit jullie persoonlijke online galerij
–  Stijlgids ter voorbereiding op jullie shoot
–  Persoonlijk contact voor vragen/advies
–  Mogelijkheid tot bijbestellen van extra foto’s of afnemen van de hele galerij
–  Max. 5 personen 

Pakket 02

€315,-

–  Fotoshoot van ca. 1,5-2 uur bij jullie thuis
–  25 professioneel bewerkte foto’s naar keuze uit jullie persoonlijke online galerij
–  Stijlgids ter voorbereiding op jullie shoot
–  Persoonlijk contact voor vragen/advies
–  Mogelijkheid tot bijbestellen van extra foto’s of afnemen van de hele galerij
–  Max. 5 personen 

❥Boek je een zwangerschapsshoot en een newbornshoot tegelijkertijd dan krijg je 10% korting op je newbornshoot!

* Foto’s zijn los bij te bestellen voor €10,- per foto.
Voor locaties buiten Twello reken ik €0,39 cent p/km

Brochure aanvragen

Wil je wat meer informatie ontvangen over een specifieke fotoshoot? Vul hieronder het formulier in dan stuur ik je vrijblijvend mijn brochure toe. Geef hieronder aan welke brochure je graag zou willen ontvangen.