Bruiloft Zwitserland (deel 2)

Jaaa, je leest het goed. Mijn allereerste buitenlandse bruiloft is een feit.. Een bruiloft in Zwitserland! Het was echt fantastisch en dat wil ik natuurlijk met liefde met je delen.

2 januari 2023 stapten wij met het hele gezin in de auto op weg naar Zwitserland. Omdat het in de vakantie viel hebben we er maar een weekje van gemaakt met z’n allen. En van te voren ga je er natuurlijk van uit dat je in januari, middenin de winter op weg naar Zwitserland, een dik pak sneeuw tegen gaat komen. Hoe tof zou dat zijn tijdens de bruiloft. Een prachtige winterse fotoshoot in de bergen met sneeuw! Heerlijk om daar alvast over te mogen fantaseren samen met het bruidspaar. Maar, niets was minder waar. Het was er 10 graden en volop zon. We liepen letterlijk zonder jas door de bergen.

Tja, niet helemaal waar we van te voren vanuit waren gegaan. Maar was het daardoor minder mooi? Absoluut niet! We hebben prachtige locaties opgezocht, super mooi weer gehad én een prachtig bruidspaar. Wat wil je nog meer? Eén van de locaties waar we een deel van de fotoshoot hebben geschoten was zo prachtig. Een meer waar een wolk op het water hing. Dat in combinatie met de zon die er nog net doorheen kon komen maakte het een magisch en sprookjesachtige omgeving. En die sfeer is helemaal terug te vinden in de foto’s.

Bekijk hieronder het tweede deel van deze prachtige bruiloft.

 

Buitenlandse bruiloft?

Heb jij plannen om in het buitenland te trouwen en ben je nog op zoek naar een enthousiaste fotograaf om dat fantastische avontuur mee aan te gaan? Ik bied me met alle liefde aan! Stuur me gerust een berichtje via het contactformulier en we gaan samen brainstormen over jullie wensen en alle mogelijkheden!

 

Liefs,