zwartwit foto bruidspaar langs water. meer in zwitserland in een wolk met een prachtige zon. magisch sprookjesachtige sfeer op bruiloft

Bruiloft Zwitserland (deel 1)

Jaaa, je leest het goed. Mijn allereerste buitenlandse bruiloft is een feit.. Een bruiloft in Zwitserland! Het was echt fantastisch en dat wil ik natuurlijk met liefde met je delen.

2 januari 2023 stapten wij met het hele gezin in de auto op weg naar Zwitserland. Omdat het in de vakantie viel hebben we er maar een weekje van gemaakt met z’n allen. En van te voren ga je er natuurlijk van uit dat je in januari, middenin de winter op weg naar Zwitserland, een dik pak sneeuw tegen gaat komen. Hoe tof zou dat zijn tijdens de bruiloft. Een prachtige winterse fotoshoot in de bergen met sneeuw! Heerlijk om daar alvast over te mogen fantaseren samen met het bruidspaar. Maar, niets was minder waar. Het was er 10 graden en volop zon. We liepen letterlijk zonder jas door de bergen.

Tja, niet helemaal waar we van te voren vanuit waren gegaan. Maar was het daardoor minder mooi? Absoluut niet! We hebben prachtige locaties opgezocht, super mooi weer gehad én een prachtig bruidspaar. Wat wil je nog meer? Eén van de locaties waar we een deel van de fotoshoot hebben geschoten was zo prachtig. Een meer waar een wolk op het water hing. Dat in combinatie met de zon die er nog net doorheen kon komen maakte het een magisch en sprookjesachtige omgeving. En die sfeer is helemaal terug te vinden in de foto’s.

Bekijk hieronder het eerste deel van deze prachtige bruiloft.

getting ready bruid zwartwit foto reflectie via spiegel. moeder bruid helpt bij aantrekken jurk voor bruiloft. zwartwit foto tijdens klaarmaken. achtergrond met bergen in zwitserland foto bruid kijkt in spiegel. achterkant bruid met sluier scherp. achtergrond reflectie in spiegel wazig. klaar voor bruiloft in zwitserland bruidegom staat te wachten op bruid buiten in bergen in zwitserland klaar voor fistlook bruid op bruiloft. achtergrond bergen firstlook bruidegom bruid op bruiloft in zwitserland. op achtergrond familie achter ramen kijken mee. bruidegom ogen dicht met bruidsboeket in handen bruid komt dichterbij. prachtige omgeving zwitserland bergen en water op achtergrond. bruid kijkt naar achtergrond krijgt kus van de bruidegom bruidsboeket hangt langs trouwjurk bruidsboeket vastgehouden door bruid. klassieke bruidsjurk bruiloft bruiloft zwitserland bergen op achtergrond bruidspaar houdt elkaar vast bruidsboeket zwartwit foto  bruidspaar zoenen onder sluier. scherpte op sluier voorgrond bruidspaar achtergrond wazig. buitenland bruiloft in zwitserland bij meer in wolken met zon magisch sprookjesachtig beeld van bruiloft zwitserland. bruidspaar onder sluier wappert door de wind. achtergrond mistig bij het water met zon bruidspaar wandelt langs meer in zwitserland. bruid lange sluier klassieke trouwjurk. zwartwit foto bruiloft in mist met zon sprookjesachtig beeld bruidspaar bij meer in zwitserland buitenland bruiloft kus in mist met zon in achtergrond magisch silhouet bruidspaar in zon en mist op bruiloft in zwitserland

 

Buitenlandse bruiloft?

Heb jij plannen om in het buitenland te trouwen en ben je nog op zoek naar een enthousiaste fotograaf om dat fantastische avontuur mee aan te gaan? Ik bied me met alle liefde aan! Stuur me gerust een berichtje via het contactformulier en we gaan samen brainstormen over jullie wensen en alle mogelijkheden!

 

Liefs,