“Your true love story captured forever”

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!

En dan ga je op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft! Vol enthousiasme leg ik jullie dag vast en daarmee ook jullie liefdesverhaal. Een trouwreportage die precies laat zien wie en hoe jullie zijn. Geen plaatjes waarop geposeerd wordt, statische portretten of geforceerd lachen in de camera. Juist spontaan en zoals het gebeurd. De pure en emotionele momenten, maar ook de hilarische, onverwachte gebeurtenissen. Niet alleen foto’s van jullie als bruidspaar, maar ook van iedereen die belangrijk zijn voor jullie. Zelfs momenten die jullie zelf misschien helemaal gemist hebben. Vanaf het aankleden tot aan het diner. Met oog voor detail, en aandacht voor de grote en kleine momenten. Ik leg de hele dag vast precies zoals die écht was. Zodat jullie altijd met veel plezier terug kunnen kijken naar deze bijzondere dag.

Of jullie het nou klein en intiem houden of van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat helemaal volgepland hebben, ik leg alles met evenveel liefde en enthousiasme vast. Daarom bied ik verschillende pakketten aan. Er is uiteraard van alles mogelijk, dus ik denk graag met jullie mee. Willen jullie nou wat meer informatie? Vraag dan geheel vrijblijvend mijn trouwbrochure aan.

trouwfotograaf trouwfotografie bruidsfotograaf bruiloft fotografie trouwen liefdesverhaal

Werkwijze trouwfotografie

Ben je benieuwd of ik als trouwfotograaf bij jullie bruiloft pas? Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. Dit kan digitaal, bij mij thuis of ik kan, mits de afstand niet te groot is, bij jullie langskomen. Zo kunnen we elkaar een beetje leren kennen en kunnen we jullie wensen voor de grote dag rustig bespreken. 

Wanneer jullie ‘JA!‘ hebben gezegd en ik jullie bruiloft mag vastleggen (WAUW supergaaf!) plannen we ongeveer 1 à 2 weken van te voren een voorbereidingsgesprek in, zodat we alles helemaal tot in detail kunnen bespreken. 

De grote dag

Het allerbelangrijkste vind ik dat jullie een fantastische dag hebben en dat het zo ontspannen mogelijk verloopt. Ook tijdens de fotoshoot ga ik op een natuurlijke en ongedwongen manier te werk. Ik help jullie er van begin tot eind doorheen en waar nodig geef ik aanwijzingen. Ik zorg dat jullie je op je gemak voelen bij mij en voor de camera. Er hoeft niks en alles mag. Het doel is echt even tijd voor elkaar te hebben en te genieten van dit momentje samen. Ik sta open voor jullie ideeën. Moet ik daarvoor door de modder rollen? Ik doe het met liefde.

Na de trouwdag

En dan is de dag weer voorbij. Nog helemaal in de sfeer willen jullie natuurlijk zo snel mogelijk wat foto’s terug kunnen kijken. Binnen 48 uur ontvangen jullie van mij daarom ook een preview van ongeveer 20 foto’s. Zo kunnen jullie nog even lekker nagenieten van dit prachtige moment. Binnen een maand ontvangen jullie van mij een link naar jullie persoonlijke online galerij met alle foto’s van de hele dag. In deze online galerij kunnen jullie vervolgens een selectie maken van jullie favoriete foto’s die jullie graag in het trouwalbum terug willen zien. 

Beschikbare pakketten

Pakket 1

€899,-

3 uur fotografie*

Pakket 2

€1599,-

6 uur fotografie*

Pakket 3

€1999,-

8 uur fotografie (incl. reiskosten)

Pakket 4

€2699,-

12 uur fotografie (incl. reiskosten)

Alle pakketten zijn inclusief:

 • Kennismakingsgesprek
 • Voorbereidingsgesprek
 • Uitzoeken en retoucheren van de foto’s
 • Preview van de foto’s binnen een week
 • Minimaal 250 foto’s in hoge resolutie bij 6 uur
 • Een 20×20 album (upgrade is mogelijk)
 • 20% korting op een pre-weddingshoot

* Excl. reiskosten €0,39 cent p/km.  Extra uren fotografie (optie): €159,-

Trouwalbum

Bij een trouwreportage hoort natuurlijk ook een prachtig, luxe trouwalbum. Zo kun je op elk moment weer even helemaal terug naar jullie grote dag. Bij elk pakket zit standaard een trouwalbum inbegrepen. Deze is 20×20 cm en bevat 10 spreads (20 blz). Het album heeft mooie platliggende bladzijden en wordt gedrukt op fotopapier. Er is keuze uit verschillende kleuren en materialen covers. Een uitbreiding van het album is natuurlijk altijd mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een groter formaat, meer spreads, embossing of andere luxe toepassingen.

Jullie mogen helemaal zelf de foto’s uitkiezen die uiteindelijk in het trouwalbum komen. In een persoonlijke online galerij kunnen jullie je favorieten selecteren die uiteindelijk aan het trouwalbum toegevoegd worden. Zo wordt het nog meer júllie album. Wanneer jullie helemaal akkoord gaan met de lay-out van het album zal deze worden gedrukt. 

parfum opspuiten in zonlicht details van de druppels close-up van bruidsboeket tijdens bruiloft warme kleuren trouwfotograaf

Pre-weddingshoot

Wist je dat je als je mij als je bruidsfotograaf boekt je ook 20% korting krijgt op een preweddingshoot. Een loveshoot met jouw aanstaande! De perfecte gelegenheid om vertrouwd te raken met mijn manier van werken. Én natuurlijk met de camera. Zo ben je alvast voorbereid op de fotoshoot op de dag zelf. Jullie krijgen alle foto’s van de preweddingshoot digitaal en in hoge resolutie toegestuurd. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken op de save the date kaart of op de uitnodiging. Het belangrijkste doel van deze shoot is vooral héel veel plezier hebben!

Investering

€199,-

bruidsfotograaf preweddingshoot verloofd koppel gelukkig trouwdag bruiloft trouwfotograaf verloving tijdens zonsondergang

Trouwdatum-check

Zijn jullie benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Of zou je graag mijn trouwbrochure ontvangen? Stuur me gerust een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op!

  Naam

  E-mail

  Je bericht