vrouw leunend op zijkant van bank met handen op haar buik en hoed op. gezicht niet zichtbaar door buigen hoofd

Fotoshoot zwangerschap op binnenlocatie

Moet je altijd een fotoshoot buiten in de natuur doen? Nee absoluut niet. Dit is een voorbeeld van een zwangerschap fotoshoot waarbij we een binnenlocatie gehuurd hadden. Het is een prachtig industriëel pand, met heel veel en hele hoge ramen. Iets waar je wel altijd rekening mee moet houden tijdens het fotograferen op een binnenlocatie. Natuurlijk licht blijft namelijk het belangrijkste element tijdens een fotoshoot. Dit is al zo als je buiten gaat fotograferen, maar binnen heb je al snel minder licht natuurlijk.

Door heel Nederland zijn er verschillende prachtige locaties die je kan huren om een fotoshoot te laten doen. Kom je zelf een waanzinnige locatie tegen en ben je benieuwd wat ik als fotograaf daarvan vindt? Stuur me gerust een berichtje! Ik ben altijd heel benieuwd en ik denk graag mee. Vind je het lastig dan gaan we lekker samen op zoek naar een geschikte locatie.

Hieronder vindt je een prachtige zwangerschapsreportage van een hele mooie vrouw die haar zwangerschap vast wilde laten leggen tijdens een fotoshoot op een binnenlocatie.

prachtige vrouw in lingerie staand in het licht van ondergaande zon met schaduw van de hoge industriële ramen vallend op haar babybuik kijkend door het raam naar buiten groot lijnenspel en schaduwspel van zon door ramen prachtige dame met zwarte lingerie en kimono tijdens lifestyle fotoshoot zwangerschap prachtige vrouw in lingerie staand in het licht van ondergaande zon met schaduw van de hoge industriële ramen vallend op haar babybuik kijkend door het raam naar buiten groot lijnenspel en schaduwspel van zon door ramen prachtige dame met zwarte lingerie en kimono tijdens lifestyle fotoshoot zwangerschap zwart-wit foto

 

schaduw van droogbloemen valt op zwangere buik van mooie dame close-up van de blote buik met blazer aan schaduwspel en lijnenspel tijdens lifestyle fotoshoot van zwangerschap prachtige vrouw in lingerie staand in het licht van ondergaande zon met schaduw van de hoge industriële ramen vallend op haar babybuik kijkend door het raam naar buiten met droogbloemen in haar linkerhand en rechterhand op haar buik vrouw leunend op zijkant van bank met handen op haar buik en hoed op. gezicht niet zichtbaar door buigen hoofd prachtige vrouw zittend op bank in het licht van gouden uur met lijnenspel van schaduw door hoge industriële ramen lifestyle fotoshoot zwangerschap close-up van buik met prachtig schaduwspel van kant valt op bolle buik

Heb je interesse in een fotoshoot of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Liefs,