Gezinsshoot

Als moeder weet ik als geen ander hoe belangrijk foto’s van je gezin zijn. Je maakt zoveel mogelijk foto’s van je kindjes, maar je staat er zelf nooit op. Herkenbaar toch? Hoe waardevol zal het later voor de kinderen zijn om foto’s te hebben van het complete gezin. Zorg dat jij er ook op staat. Het cliché is natuurlijk helemaal waar: wat worden ze snel groot! Laat het moment zoals jullie nú zijn met z’n allen vastleggen door middel van een gezinsshoot. Op een leuke en ongedwongen manier fotografeer ik jullie ‘kleine’ momenten: de spontane knuffels, een arm over je schouder, een snelle kus. Juist die momenten die met de tijd steeds waardevoller worden. Tastbare herinneringen waar je altijd op terug kan kijken.

blij kindje op nek van papa mama geeft kusje op voetje gezinsshoot op zandverstuiving kootwijkerzand in kootwijk
gezinsshoot-lianne-jans-fotografie-2

Werkwijze

Een gezinsshoot gaat helemaal om jullie. Helemaal ontspannen. Niks moet, alles mag. Dus maak je alsjeblieft van te voren niet druk over de vraag of de kinderen wel mee willen werken. Ik neem alle tijd voor kinderen. Het gaat vooral om plezier maken!

01 – Voorbereiding

Voorafgaand aan de fotoshoot spreken we een datum af die jullie het beste uitkomt. We overleggen over de locatie waar de gezinsshoot plaats gaat vinden. Bijvoorbeeld een plek waar jullie graag komen. Ook ontvangen jullie na het boeken een stijlgids met tips over o.a. kleding.

02 – De fotoshoot

De fotoshoot wordt één groot feestje. Het gaat alleen maar om plezier maken. Door middel van kleine opdrachten en aanwijzingen probeer ik spontane reacties uit te lokken. Papa en mama knuffelen en kietelen, grapjes uithalen met elkaar, wedstrijdjes doen. We rennen en vliegen met z’n allen alle kanten op. Het is niet nodig om in de camera te kijken, het is juist veel belangrijker om oog voor elkaar te hebben. Je hoeft dus ook niet bang te zijn dat de kinderen niet mee willen werken, want er zijn geen regels! 

03 – Het eindresultaat

Na de fotoshoot stuur ik jullie zo snel mogelijk (binnen 2 weken) de link naar jullie persoonlijke galerij waar alle foto’s voor jullie klaarstaan. Hierin mogen jullie je favorieten selecteren en deze ga ik met alle precisie nog eens één voor één langs om het perfecte plaatje af te kunnen leveren. Als je het nou heel moeilijk vindt om foto’s te kiezen is het in overleg altijd mogelijk om de héle galerij af te nemen!

Jouw investering*

Pakket 01

€245,-

–  Fotoshoot van ca. 1 uur op locatie naar keuze
–  10 professioneel bewerkte foto’s naar keuze uit jullie persoonlijke online galerij
–  Stijlgids ter voorbereiding op jullie shoot
–  Persoonlijk contact voor vragen/advies
–  Mogelijkheid tot bijbestellen van extra foto’s of afnemen hele galerij
–  Max. 5 personen

Pakket 02

€315,-

–  Fotoshoot van ca. 1 uur op locatie naar keuze
–  20 professioneel bewerkte foto’s naar keuze uit jullie persoonlijke online galerij
–  Stijlgids ter voorbereiding op jullie shoot
–  Persoonlijk contact voor vragen/advies
–  Mogelijkheid tot bijbestellen van extra foto’s of afnemen van hele galerij
–  Max. 5 personen

* Foto’s zijn los bij te bestellen voor €10,- per foto.
Voor locaties buiten Twello reken ik €0,39 cent p/km

Brochure aanvragen

Wil je wat meer informatie ontvangen over een specifieke fotoshoot? Vul hieronder het formulier in dan stuur ik je vrijblijvend mijn brochure toe. Geef hieronder aan welke brochure je graag zou willen ontvangen.