Loveshoot

Een loveshoot met de liefde van je leven, wie wil dat nou niet? Verliefd, verloofd of getrouwd het is allemaal fantastisch! Even de tijd nemen om écht samen te zijn, om even stil te staan bij jullie unieke liefdesverhaal. Wat vind je nou zo leuk aan haar? Wanneer was je voor het laatst trots op hem? Wat dacht je toen je elkaar voor het eerst ontmoette? Samen leuke herinneringen ophalen en nieuwe maken! Ik ben nu al enthousiast om dit samen met jullie te doen!

vrouw krijgt een knuffel en kus op voorhoofd van man van de achterkant tijdens loveshoot in kroondomein in apeldoorn
verliefd stel tijdens loveshoot in soesterberg op vliegveld met grijze wolken als achtergrond

Werkwijze loveshoot

Ongedwongen en ontspannen gaan we samen prachtige foto’s maken van jullie samen. Spontane momenten waar plezier gemaakt wordt en waar échte liefde in te zien is. Het is mijn doel dat jullie echt van elkaar genieten, zo krijg je foto’s waar jullie helemaal jezelf zijn. Waar nodig zal ik jullie aanwijzingen geven, maar het gaat vooral om lol maken!

01 – Voorbereiding

Voorafgaand aan de loveshoot spreken we een datum af die jullie het beste uitkomt. We overleggen over de locatie waar de fotoshoot plaats gaat vinden. Bijvoorbeeld een plek waar jullie graag komen. Ook ontvangen jullie na het boeken van de shoot een brochure met kledingtips.

02 – De fotoshoot

Het kan best spannend zijn om voor de camera te staan, helemaal als je het nooit eerder gedaan hebt. Maar maak je geen zorgen, ik help jullie natuurlijk helemaal door de fotoshoot heen. Ik zorg dat jullie je op je gemak voelen en dat je na een tijdje niet eens meer door hebt dat ik er bij ben. Het gaat echt even over jullie samen.

03 – Het eindresultaat

Na de fotoshoot stuur ik jullie zo snel mogelijk (binnen 2 weken) de link naar jullie persoonlijke galerij waar alle foto’s voor jullie klaarstaan. Hierin mogen jullie je favorieten selecteren en deze ga ik met alle precisie nog eens één voor één langs om het perfecte plaatje af te kunnen leveren. Én een kleine preview binnen 24 uur mag natuurlijk niet ontbreken!

Jouw investering*

Pakket 01

€205,-

–  Fotoshoot van ca. 1 uur op locatie naar keuze
–  10 professioneel bewerkte foto’s naar keuze uit je persoonlijke online galerij
–  Stijlgids ter voorbereiding op jouw shoot
–  Persoonlijk contact voor vragen/advies
–  Mogelijkheid tot bijbestellen van extra foto’s of afnemen hele galerij

 

Pakket 02

€275,-

–  Fotoshoot van ca. 1 uur op locatie naar keuze
–  20 professioneel bewerkte foto’s naar keuze uit je persoonlijke online galerij
–  Stijlgids ter voorbereiding op jouw shoot
–  Persoonlijk contact voor vragen/advies
–  Mogelijkheid tot bijbestellen van extra foto’s of afnemen hele galerij

* Foto’s zijn los bij te bestellen voor €10,- per foto.
Voor locaties buiten Twello reken ik €0,39 cent p/km

Interesse?

Ben je net zo enthousiast geworden als ik? Heb je ook zin om er samen iets moois van te maken?

Brochure aanvragen

Wil je wat meer informatie ontvangen over een specifieke fotoshoot? Vul hieronder het formulier in dan stuur ik je vrijblijvend mijn brochure toe. Geef hieronder aan welke brochure je graag zou willen ontvangen.