Lianne Jans Fotografie

Lifestyle fotograaf - Sucker voor de liefde - Kinderen - Enthousiast - Flexibel - Ontspannen

Wie staat er nou eigenlijk achter de camera als je een fotoshoot boekt bij Lianne Jans Fotografie? Ik zal me even voorstellen: Ik ben Lianne Jans, een enthousiaste lifestyle fotograaf, 31 jaar en moeder van 2 jongens: Levi & Aiden. Ik ben getrouwd met Ruben en samen met ons gezin wonen we in Twello, een klein dorp in Gelderland.
Een paar dingen waar ik heel erg van hou zijn wandelen, nieuwe plekken ontdekken, wintersport, vuurtjes, latte macchiato’s, véel planten in huis, zonsondergangen, gezellige avonden met vrienden en familie, eten en natuurlijk fotograferen!

lifestyle fotograaf lianne jans fotografie voorstellen we;lkom op mijn website fotoshoot golden hour op kootwijkerzand

Als moeder weet ik als geen ander hoe snel de tijd vliegt. Baby’s zijn al snel niet meer zo klein en peuters zitten voor je het weet op de basisschool! Daardoor ben ik echt de waarde gaan inzien van het vastleggen van iedere periode. Er zijn een heleboel details die je met de tijd vergeet. Hoe kostbaar is het dan om tastbare herinneringen te hebben van momenten die juist zo waardevol zijn, maar zo snel weer voorbij zijn. Een fotoshoot boeken is niet alleen een paar foto’s klikken, maar mijn doel is dat jullie echt even tijd hebben voor elkaar. Dat er geen afleiding is van wat dan ook.

Hoe goed dit ook klinkt, kan ik me ook heel goed voorstellen dat het best spannend is om voor de camera te staan. Maar het is mijn taak als fotograaf om jullie op je gemak te stellen. Ik help jullie door de fotoshoot door middel van vragen en kleine opdrachtjes. Het enige wat jullie hoeven te doen is van elkaar genieten. Als het nodig is stuur ik bij. Maar wees vooral jezelf.

Als je helemaal jezelf kan zijn sta je altijd goed op de foto!

Ik ben heel flexibel en ik pas me graag aan aan jullie schema. Dus wil je graag een fotoshoot ‘s avonds bij het prachtige gouden uurtje. Of juist liever heel vroeg met zonsopkomst, waarbij de zonnestralen door de bomen komen met een mistbank die ‘s ochtends vroeg boven een prachtig veld hangt? Ik ben van de partij! Ik weet een heleboel mooie plekjes hier in de buurt. Maar ik kom met alle liefde ook jullie kant opgereden.

Als je net zo enthousiast bent geworden als ik en je wilt graag een fotoshoot boeken, ik vind het heel leuk om met je in contact te komen. Ook als je vragen hebt, je wilt bepaalde mogelijkheden bespreken of je zou graag vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen, stuur je me dan even een berichtje via het contactformulier. Ik sta graag voor je klaar!

lifestyle fotograaf shoot tijdens wandeling kinderen wandelen door bos met zonneharpen door de bomen op een prachtige winterochtend

Volg mij op Instagram