close-up fotografie loveshoot kus verliefd koppel verlovingsring

Verloving fotograferen?

Een fotograaf vragen om hét moment van jullie verloving te fotograferen? Oooh jaa, als je het mij vraagt, absoluut! Hoe tof is het om dit bijzondere moment vast te leggen! Er wordt van te voren vaak veel aandacht besteedt aan de verloving en het aanzoek. Er wordt een ring uitgezocht, een prachtige locatie gekozen, wat ga je precies zeggen en hóe ga je dé vraag stellen? Zoveel mogelijkheden, maar over één ding zal iedereen het eens zijn.. Je wilt het zo goed en vlekkeloos mogelijk laten verlopen. Het moet een moment zijn die speciaal voor jullie is en die je je voor altijd herinnert! En wat is er dan mooier dan dat er een fotograaf aanwezig is om hét moment vast te leggen. Zo’n verloving is natuurlijk prachtig, maar het kan ook heel spannend zijn. De professionele en intieme foto’s die je er dan aan overhoudt kun je er altijd nog eens bij pakken om het even opnieuw te beleven. Daarnaast heb je ook nog iets om te laten zien aan jullie dierbaren.

Ook na het grote moment is er tijd genoeg om nog wat foto’s te maken. Vaak is dan de spanning een beetje verdwenen en zijn jullie allebei natuurlijk over the moon van blijdschap! Hét moment om samen nog even heerlijk te genieten van wat er zojuist allemaal gebeurd is en de spanning van je af te gooien in een gezellige loveshoot. En hoe tof dat je deze foto’s ook kan gebruiken voor een ‘save-the-date-kaart‘ of de huwelijksuitnodiging!

 

verliefd koppel lopen hand in hand door het bos samen plezier maken

 

 

Wil jij ook je verloving laten fotograferen?

Wil jij nou jouw grote liefde ten huwelijk vragen en wil je het graag laten vastleggen, maar moet het wel een verrassing blijven? Ik maak met liefde deel uit van het complot! Haha. Stuur me gerust een berichtje via het contactformulier en we gaan samen brainstormen over hoe, wat en waar we het aan gaan pakken. Natuurlijk op een manier die het beste bij jullie als koppel past.

 

Liefs,