Zwangerschapsshoot

Allereerst gefeliciteerd! Er is een baby op komst! Een zwangerschap is misschien wel een van de meest bijzondere periode in je leven. Er groeit een kindje in je buik, wat een magisch gevoel!
Negen maanden lang kijk je vol verwachting uit naar de komst van jouw kleintje. En hoewel dit voor je gevoel soms niet snel genoeg kan gaan, vliegen die negen maanden tegelijkertijd ook voorbij. Met een zwangerschapsshoot kun je jouw prachtige buik en deze speciale tijd vast laten leggen en heb je iets tastbaars waar je op elk moment nog eens op terug kan kijken. Een bijzondere periode vastgelegd voor altijd!

lifestyle fotoshoot zwangerschap close-up van buik met prachtig schaduwspel van droogbloemen valt op bolle buik bloemen zichtbaar in voorgrond
newbornshoot-lianne-jans-fotografie-7

Werkwijze

Tijdens een zwangerschapsshoot vind ik het heel belangrijk dat jullie je op je gemak voelen. Ik zorg voor een relaxte en gezellige sfeer zodat jullie alle tijd voor elkaar hebben. Nog even genieten van de tijd die jullie nu nog samen hebben.

01 – Voorbereiding

Voorafgaand aan de fotoshoot spreken we een datum af die jullie het beste uitkomt. We overleggen over de locatie waar de fotoshoot plaats gaat vinden. Bijvoorbeeld een plek waar jullie graag komen. Ook ontvangen jullie na het boeken van de zwangerschapsshoot een brochure met kledingtips.

02 – De fotoshoot

De ervaring is minstens zo belangrijk als het eindresultaat. Daarom vind ik het heel belangrijk dat jullie een hele leuke tijd hebben en écht even samen zijn en kunnen genieten van elkaar. Er is volop ruimte voor grapjes, lekker kletsen en vragen zodat jullie er niet alleen prachtige foto’s, maar ook een hele mooie herinnering aan over houden.

03 – Het eindresultaat

Na de fotoshoot stuur ik jullie zo snel mogelijk (binnen 2 weken) de link naar jullie persoonlijke galerij waar alle foto’s voor jullie klaarstaan. Hierin mogen jullie je favorieten selecteren en deze ga ik met alle precisie nog eens één voor één langs om het perfecte plaatje af te kunnen leveren.

Jouw investering*

Pakket 01

€235,-

–  Fotoshoot van ca. 1 uur op locatie naar keuze
–  10 professioneel bewerkte foto’s naar keuze uit je persoonlijke online galerij
–  Stijlgids ter voorbereiding op jouw shoot
–  Persoonlijk contact voor vragen/advies
–  Mogelijkheid tot bijbestellen van extra foto’s of afnemen hele galerij

 

Pakket 02

€305,-

–  Fotoshoot van ca. 1,5 uur op locatie naar keuze
–  25 professioneel bewerkte foto’s naar keuze uit je persoonlijke online galerij
–  Stijlgids ter voorbereiding op jouw shoot
–  Persoonlijk contact voor vragen/advies
–  Mogelijkheid tot bijbestellen van extra foto’s of afnemen hele galerij

 

❥Boek je een zwangerschapsshoot en een newbornshoot tegelijkertijd dan krijg je 10% korting op je newbornshoot!

* Foto’s zijn los bij te bestellen voor €10,- per foto.
Voor locaties buiten Twello reken ik €0,39 cent p/km

Brochure aanvragen

Wil je wat meer informatie ontvangen over een specifieke fotoshoot? Vul hieronder het formulier in dan stuur ik je vrijblijvend mijn brochure toe. Geef hieronder aan welke brochure je graag zou willen ontvangen.